Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waitrose Dubai: enorm en divers aanbod Nederlands product

Tholen - Benieuwd wat voor soorten tomaten Nederland allemaal kan leveren? Daarvoor is een trip naar Dubai nodig. In de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld, ligt een Waitrose-supermarkt waar zonder moeite meer dan twintig soorten tomaten te vinden zijn.

Bekijk de fotoreportage hier.


De Waitrose ligt in de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld, gelegen bij Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. De tocht naar de supermarkt voerde langs het grootste aquarium ter wereld en een schaatsbaan.

Waitrose
Waitrose is een Britse supermarkt. Het bedrijf heeft twee vestigingen in de Verenigde Arabische Emiraten, waarvan één dus in de Dubai Mall. Deze opende in 2008. De andere vestiging in Dubai is gevestigd in de Marina Mall. Andere buitenlandse vestigingen heeft het bedrijf niet, al worden er producten verscheept naar landen als Australië, Chili, Nieuw-Zeeland en Qatar.



Europese producten
De winkel kent een breed assortiment met volop Europese producten en door de supermarkt lopend wijzen slechts borden als "Pork - Not for Muslims" erop dat het geen Londense vestiging van het bedrijf is. Het aanbod en de kwaliteit van de AGF-afdeling is indrukwekkend te noemen en met name het aantal soorten Nederlandse tomaten valt op. De versafdeling wordt aangevuld met productie uit Egypte en Jordanië.

Convenience
Naast de versafdeling is er een ruime opzet convenience-producten. De supermarkt heeft een saladebar, een grote broodjes- en maaltijdenafdeling en biedt verschillende soorten salades aan.

Bekijk de fotoreportage hier.

Deze week werd ook de WOP Dubai gehouden. Bekijk de fotoreportage hier.