Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Driscoll’s doneert 23.134 euro aan Safegroup

Afgelopen week overhandigde zachtfruit-bedrijf Driscoll's een cheque van 23.134 euro aan de Nederlandse Stichting Safegroup. Deze organisatie geeft vrouwen en kinderen, die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, voor langere tijd een veilige woonomgeving en intensieve begeleiding. Jan de Werd, Managing Director van Safegroup: "We zijn erg blij met deze mooie donatie en zullen het geld gebruiken om de tuin van onze Valkenhorst-locatie op te knappen."


Senior Vice President/Managing Director van Driscoll's of EMEA Theo Houwen en Jan de Werd, Managing Director van Stichting Safegroup

Het fruitbedrijf zamelde dit spectaculaire bedrag in door met een team van 115 medewerkers aan de start van het hardloopevenement Singelloop in Breda te verschijnen. Driscoll's sponsorde iedere deelnemer met 100 euro, terwijl zakenrelaties, familie, vrienden en natuurlijk de Driscoll's medewerkers zelf werden gevraagd om ook aan de Safegroup te doneren.

Theo Houwen, Senior Vice President/Managing Director van Driscoll's of EMEA, is erg trots op het resultaat. "Als bedrijf vinden wij het erg belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Met lokale projecten zoals deze kunnen we op een andere manier bijdragen aan de wereld om ons heen."

 

 
Publicatiedatum: