Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Silliker wordt ‘Mérieux NutriSciences'

Silliker wordt 'Mérieux NutriSciences'. De nieuwe naam weerspiegelt de ontwikkeling van het bedrijf met momenteel bijna 5.500 mensen, werkend voor haar klanten vanuit meer dan 75 laboratoria wereldwijd. Allen met hetzelfde doel en verwoord in de visie: because you care about consumers' health.

De merknaam Mérieux NutriSciences vertegenwoordigt het wetenschappelijk erfgoed van het moederbedrijf Institut Mérieux, opgericht in 1897 door de familie Mérieux. De technische en commerciële expertise binnen dit concern is ondergebracht in zeven bedrijfssectoren, te weten: voedselproductie, milieu, cosmetica, agro chemicaliën, consumentengoederen, pharma en medical devices en tevens Biofortis voor contract research.

Vanaf 1 december 2014 zal de naam Mérieux NutriSciences van toepassing zijn op onze Nederlandse vestiging in Ede. De nieuwe naam onderstreept het scala analyse- en adviesdiensten voor bedrijven in Nederland én in de rest van de wereld, dat Mérieux NutriSciences kan aanbieden.

Bron: www.merieuxnutrisciences.nl
Publicatiedatum: