Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederland wordt gemist op WOP Dubai

Tholen - Terwijl in de supermarkten in Dubai wel degelijk nog Nederlandse paprika's en tomaten liggen, is er geen vertegenwoordiging van de Nederlandse vrucht-groentensector te vinden op de WOP, die momenteel gehouden wordt in Dubai. Ook de fruitsector is niet vertegenwoordigd. Het roept bij diverse standhouders en bezoekers vragen op. BelgiĆ« is, verenigd via VLAM, wel vertegenwoordigd. 



Linksboven: de Belgische vertegenwoordiging, rechtsboven Poolse appelleverancier Discover zoekt ingang in de Golf-regio, linksonder Elite Agro, het grootste teeltbedrijf van de VAE en rechtsonder de mannen van de Pera-peren. 

Op de WOP Dubai worden de ontwikkelingen in de sector duidelijk. Logistiek naar de warme Golf-regio is voor kwetsbare producten een probleem, maar steeds meer mogelijkheden en kansen worden gevonden. Ook zijn ook de effecten van de Russische boycot duidelijk te zien. Meerdere Poolse appelleveranciers zoeken naar openingen in de Golf-regio. 

De beurs wordt gelijktijdig gehouden met de IPM Dubai. Later deze week een fotoreportage.