Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We willen bio toegankelijk maken voor iedereen"

Cees van Vugt en Jeffrey Moret starten Marni Organics

Tholen - Cees van Vugt en Jeffrey Moret zijn gestart bij het nieuw opgerichte Marni Organics. Het bedrijf is een biologische tak van Marni Fruit in Barendrecht en functioneert geheel zelfstandig. De heren hebben respectievelijk 14 en 7 jaar ervaring in de biologische AGF-handel en gaan een breed aanbod bio-AGF voeren. Voor de aanvoer van de biologische vruchtgroenten zijn afspraken gemaakt met verschillende Nederlandse glastelers.


Jeffrey Moret en Cees van Vugt

Verder zullen we voornamelijk biologisch product betrekken uit Nederland, Spanje en Israƫl, aangevuld met groenten en fruit uit Italiƫ, Frankrijk en Griekenland", vertelt Cees. "Vanuit Spanje heeft Marni Organics al een aanvoer van biologische courgettes, cherrytomaten, komkommers en paprika's van Frutas Luna. Die lijnen hopen we verder uit te bouwen. Daarbij maken we gebruik van de logistieke faciliteiten van Marni Fruit en hebben we de mogelijkheid om auto's te combineren."

Budget Bio
Marni Organics zal qua afzet breed inzetten op retail, groothandel en foodservice in geheel Europa en in de toekomst ook in de rest van de wereld. "We willen bio toegankelijk maken voor iedereen. Daarom starten we het eigen merk Budget Bio, waarmee we pakweg tien a vijftien producten voor een vaste, lage jaarrondprijs kunnen aanbieden aan supermarkten. Huidige biomerken zijn jammer genoeg nog altijd beperkt toegankelijk voor het grote publiek, als je dit kunt doorbreken als merk zijnde dan kunnen we dezelfde groei doormaken in Nederland als in de landen om ons heen. De eerste interesse van grootwinkelbedrijven is er al om zich aan een jaarrond programma te committeren", vervolgt Cees.

Dat beaamt Jeffrey: "De vraag naar biologische producten neemt gigantisch toe. We zien de toekomst dan ook zonnig in. Daarbij is de biologische handel gewoon heel erg leuk en in vergelijking met de conventionele handel nog echt saamhorig en gemoedelijk. Je kunt in bio nog echt relaties opbouwen en daar gaan we de komende tijd hard aan werken!"

Voor meer informatie:
Marni Organics
Gebroken Meeldijk 52
2991 VD Barendrecht
Tel: 0180-697979
info@marniorganics.nl
www.marniorganics.nl