Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martijn Blom, Qualino:

"Binnenkort nieuwe oogst Franse en Californische walnoten in dop"

Ook dit jaar heeft Qualino beslag weten te leggen op vroege aanvoer van Franse en Californische walnoten in dop. "De Franse walnoten in dop arriveren begin november en zijn dit jaar van bijzonder goede kwaliteit", vertelt Martijn Blom. "De Californische walnoten in dop komen medio november binnen. Qualino importeert 100% Jumbo size, van het ras 'Hartley'. De Hartley is een late variƫteit met een stevige schaal die een goede bescherming geeft aan het vruchtvlees."



De walnoten noten in dop kunnen door Qualino geleverd worden in 25 kilo balen en in consumentenverpakkingen. "Beide soorten walnoten hebben een bijzondere lekkere smaak en zijn verrassend gezond", vertelt Martijn. Qualino is sinds 1994 actief als importeur, verpakker en distributeur van noten, zuidvruchten, salade versierders, koelverse olijven, tapenades, tapas, sauzen & dips en andere gerelateerde delicatessen. Afnemers zijn nationale en internationale retail-organisaties, het foodservicekanaal en de levensmiddelenindustrie.

Voor meer informatie:
Qualino
Martijn Blom
+31 (0)33 299 65 00
info@qualino.nl
www.qualino.nl
Publicatiedatum: