Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Griekse pruimexport naar Indiase markt

George Polihronakis, specialist-consultant voor de vereniging van Griekse fruit-, groenten- en sapexport INCOFRUIT - HELLAS, meldt dat Griekenland toegetreden is tot de Indiase markt. In zijn verklaring zei hij dat "na jaren van hard werk van de leden van onze vereniging en met behulp van het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben we vandaag de eerste levering verse pruimen kunnen doen aan India."

Hij voegde eraan toe: "Wij zijn blij met deze belangrijke ontwikkeling, die hopelijk zal leiden tot een grotere bewustwording en participatie van alle ministeries. Hiermee hopen we nieuwe markten te veroveren en onze concurrentie in te halen door snelheid en efficiëntie." 

"Met de start van het nieuwe exportseizoen 2014/2015 voor citrusvruchten, kiwi's, appelen, komkommers, enz., willen we de overheid oproepen om passende maatregelen te nemen en zo de bevordering van de Griekse export in India, Korea, Nieuw-Zeeland, Japan, Taiwan, Brazilië, Argentinië, Australië en China te vergemakkelijken, " concludeerde hij.

Publicatiedatum: