Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verpakking Honeycrisp appelen

CMI heeft aangekondigd landelijk een nieuwe zak voor de Queen Bee Honeycrisp ™ appelen uit te brengen. Het begon als een test, maar is bijna onmiddellijk landelijk uitgegeven door de grote vraag van supermarkten. 



"Het CMI Queen Bee Honeycrisp™ project werd deze zomer ontwikkeld," aldus Steve Lutz, vicevoorzitter marketing van het AMerikaanse CMI. "Door de grote oogst wisten we dat er een grote kans was om meer Honeycrisp appelen te verkopen. Uit scangegevens bleek ook dat er meer zou kunnen worden verkocht als supermarkten de schapruimte voor Honeycrisp zou vergroten. Het is moeilijk om Honeycrisp bij de schappen te voegen, behalve als ze worden geleverd in plastic zakken. Deze zakken worden van oudsher gebruikt om de waardegerichte consument aan te trekken. Uit ons onderzoek is gebleken dat er ook een mogelijkheid is om de verkoop te vergroten door de hoge kwaliteitszakken die beter aansluiten bij het beeld van Honeycrisp." 

Het marketingteam van CMI focuste op nieuwe mogelijkheden die de verkoopprestaties zouden verhogen. Het team ontwikkelde daarom drie nieuwe pakketten: een zakje van twee pond en een zakje van drie pond voor snackfruit en een grotere verpakking voor het grotere fruit.

Queen Bee Honeycrisp Apples™
Video: https://www.youtube.com/watch?v=Rv-3joSM8ME

Voor meer informatie:
Katharine Grove
Tel: 509-888-3427
katharineg@cmiapples.com
www.cmiapples.com
Publicatiedatum: