Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Disneygasten genieten van Chiquita Apple Bites

Op 23 augustus hield Disney's Hollywood Studios een speciaal event: "Villains Unleashed," waarbij de nadruk werd gelegd op de schurken uit de films. De schurkachtige karakters waren onder andere Cruella De Vil uit 101 Dalmatiërs, de Boze Koningin uit Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Malafide uit Doornroosje en Hades uit Hercules. Gasten werden uitgenodigd om zich te kleden als hun favoriete schurk en daarnaast te genieten van speciale drankjes en lekkernijen.



De gasten die stopte bij de Boze Koningin van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen kregen een speciale traktatie. In het verhaal biedt de Boze Koningin, vermomd als een oude bedelaar, Sneeuwwitje een giftige appel aan die ervoor zal zorgen dat ze in een diepe slaap valt. De gasten op het evenement hadden meer geluk en kregen gezonde, lekkere Chiquita Apple Bites die hen energie gaf voor de rest van de avond. Het evenement werd afgesloten met vuurwerk.



Chiquita is trots op de samenwerking met Walt Disney World Resort en Disney Cruise Line. Chiquita is de exclusieve leverancier van bananen en salades aan het resort en op cruiseschepen. Chiquita sponsort ook twee attracties. De eerste is de "Crush 'n' Gusher Water Thrill Ride" in Disney's Typhoon Lagoon Water Park, waarbij de gehele attractie in teken staat van de verwerking van tropisch fruit. De tweede attractie is "Living with the Land", een Epcot®-attractie die de gasten meeneemt naar de kassen van The Land Pavillion om de vooruitgang in de landbouw te ontdekken. Chiquita neemt ook deel aan Disney-events door het aanbieden van gezonde snacks en daarmee een gezonde en actieve levensstijl te bevorderen.
Publicatiedatum: