Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jazz smakelijkste appel Engeland

De Jazz Appel heeft de begeerde Britse "Special One"-status gekregen in de categorie 'Lekkerste Appel' bij de National Fruit Show, en bevestigt daarmee zijn plaats als de smakelijkste appel in het Verenigd Koninkrijk. De categorie 'Tastiest Apple' is onderdeel van de jaarlijkse wedstrijd op de National Fruit Show. Meer dan 80 appels werden door een jury beoordeeld.

De appels van kweker Simon Bray van Monks Farm in Kent eindigden op nummer een, gevolgd door Weystreet Farms en Chandler & Dunn op de tweede en derde plaats. Bray was bijzonder blij met de winst: "We hebben er allemaal heel hard aan gewerkt dit jaar. Maar de Jazz is dan ook echt een bijzondere appel."

De Jazz is een kruising tussen de twee meest populaire soorten: de Royal Gala en de Braeburn. Hij werd voor het eerst geplant in het Verenigd Koninkrijk in 2006, en het ras is al snel uitgegroeid tot een favoriet van zowel telers als consumenten. Elk jaar worden er meer dan 100 miljoen Jazz Appels verkocht in de UK. Oorspronkelijk komt de Jazz uit Nieuw-Zeeland.



Voor meer informatie over de Jazz Apple, ga naar www.jazzzapples.co.uk, www.facebook.com/JazzAppleUk of volg ze op twitter @JazzAppleUk.


Meer info:
Sam Houston
Hungry Communications
Tel: +44 07735420182
Email: sam@hungrycommunications.co.uk
www.hungrycommunications.co.uk
Publicatiedatum: