Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vruchten van aardbeienboom steeds vaker vers geconsumeerd

Nieuw bij Rungis: Madrones uit Portugal

Tholen - Sinds een week biedt Rungis uit Barendrecht Madrones uit Portugal aan. "Madrones zijn vruchten van de aardbeienboom, die wel tot 25 meter hoog worden. Madrones zijn wilde vruchten en biologisch gecertificeerd", vertelt SVH Meesterkok Niels van den Berg, tevens verantwoordelijk voor communicatie en trends bij Rungis.


 
"Madrones worden traditioneel gebruikt om likeur van te maken vanwege het hoge suikergehalte. Tegenwoordig worden deze bijzondere vruchten steeds vaker als vers fruit gegeten. De smaak en geur is mooi zoet en aromatisch en de Madrones zijn prima te gebruiken in salades, bij voorgerechten, in desserts of in fruitsalades", vertelt Niels.


 
Exclusief bij Rungis

De Madrones zijn exclusief bij Rungis beschikbaar. Het seizoen loopt van eind september tot eind december. Er is voldoende aanvoer mogelijk. "Omdat het een nieuw product is moeten wij onze klanten er eerst bekend mee maken. Rungis is hier goed in en kan op die manier snel vraag creƫren voor mooie producten", vertelt Niels. "We leveren de Madrones aan restaurants en cateraars. Chef-koks zijn altijd op zoek naar verrassende producten om hun gasten iets nieuws te bieden."


Voor meer informatie:
Niels van den Berg
Rungis
Handelscentrum ZHZ 48
2991 LD Barendrecht
Tel: 0180-6178990180-617899
Niels@rungis.nl
www.rungis.nl

You'll need Skype CreditFree via Skype