Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ronnie Moorman: "Grote vraag naar clubrassen"

Europese Jazz-appelen bij Willem Dijk AGF

Gisteren zijn de eerste Europese Jazz-appelen gelost bij Willem Dijk AGF. "Wekelijks ontvangen we appelen uit SüdTirol. Rassen als Royal Gala, Golden, Granny, Braeburn en Red Chief zijn al enkele weken op de markt. Maar vanaf nu hebben we weer iets om over te praten met nieuwe Fuji en natuurlijk Jazz-appelen", vertelt Ronnie Moorman.



Clubrassen als Modi, Pink Lady, Kanzi, Evelina, Rubens en natuurlijk Jazz dwingen meer ruimte af in ons assortiment, door een goede samenwerking sinds 2009 met een coöperatie in SüdTirol kunnen we op een zo efficiënt mogelijke manier handel laten komen, onder één dak (VOG) kunnen we vanuit Südtirol ons complete pakket laden", vervolgt Ronnie. "V.O.G (Zuid-Tirol fruit coöperatieve) is gehuisvest in de plaats Terlan (regio Val d'Adige), gelegen in het hart van het Etschtal tussen Bolzano en Meran. Ons fruit komt uit de gebieden rond Marlengo/Meran ook wel de 'pool meran' genoemd, hiervandaan komen de beste appelen. De van oorsprong Nieuw Zeelandse Jazz is al geruime tijd verkrijgbaar vanuit Frankrijk maar ook volop vanuit SùdTirol. We hopen op een goed appelseizoen. Je kunnen onderscheiden met een compleet assortiment is van groot belang."

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
Ronnie Moorman
Tel: 053-4864752
Mob: 0653374274
ronnie@willemdijk.nl
www.willemdijk.nl

Publicatiedatum: