Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dick Aaldijk vandaag 75 jaar oud en 50 jaar actief in de fruithandel

Citrusimporteur Dick Aaldijk viert vandaag twee mijlpalen: zijn 75e verjaardag en daarnaast is hij dit jaar 50 jaar in het vak. Hoewel Dick langzaam aan het afbouwen is, kun je hem nog altijd enkele dagen per week bij Origin Fruit Direct aan het werk zien. De dagelijkse handel laat hij aan anderen over, maar nog altijd heeft hij contacten met leveranciers en klanten.


Aan het werk...

Dick begon zijn lange carrière in de fruitimport begin zestiger jaren bij de Internationale Fruitmaatschappij, één van de importeurs die de citrusveiling heeft opgericht. Achtereenvolgens werkte hij op de Rottekade, Westersingel en later in de Marconistraat. In eerste instantie bij Interfruit en later door overnames bij Velleman & Tas en Fyffes / Total Produce. Negen jaar geleden volgde hij zijn zoon Randolf, die Origin Fruit Direct had opgericht.


En na het werk...

Natuurlijk zijn deze mijlpalen een felicitatie waard. Je kunt Dick mailen of bellen: dick@originfruitdirect.nl / +31 (0)6 4291 4297