Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw Europees verkoopkantoor Carsol Europe

Zuid-Amerikaans blauwebessenseizoen komt vroeg op gang



De eerste blauwe bessen zijn alweer binnen uit Argentiniƫ. Dankzij de zachte winter een paar weken eerder dan vorig jaar. Horacio Ozer Ami en Esther van der Hoorn van Carsol Europe verwachten dat het een goed seizoen wordt voor Zuid-Amerikaanse blauwe bessen. Ook in Chili zijn de weersomstandigheden tot dusver gunstig. De winter was hard en er was genoeg regen.



Horacio en Esther verwachten dat er komend seizoen weer meer product naar Europa komt. Vorig seizoen was de totale export vanuit Zuid Amerika 17 tot 20% lager dan het seizoen ervoor. Toch kwam er in totaal 7% meer naar Europa omdat er veel minder naar de VS ging vanwege de problemen met de lobesia vlieg. Carsol Europe BV verwacht dat ook dit jaar meer blauwe bessen naar Europa komen. Toch maken ze zich geen zorgen over overaanbod omdat de vraag in Europa laatste jaren hard stijgt. Mede daarom is Carsol Europe opgericht door hun moederbedrijf Carsol Fruit: een productiebedrijf van blauwe bessen in Chili.



Voorgaande jaren ging het gros van de productie hiervan naar de VS en Aziƫ. Maar sinds vorig jaar dus ook naar het eigen verkoopkantoor: Carsol Europe BV. Doordat zij een directe lijn van producent naar koper. zijn, kunnen zij goed product leveren voor een concurrerende prijs. Bovendien zijn ze erg consequent in de kwaliteit, die ze leveren doordat 90% eigen product is.

Voor meer informatie:
Esther van der Hoorn;
Horacio Ozer Ami
Carsol Europe
Tel: 010-7630599
www.carsolfruit.cl





Publicatiedatum: