Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nova Fruit sluit haar deuren

Nova Fruit werd opgericht in augustus 2011 door Jaap van Dijk en had haar activiteiten in de export van groente en fruit in Europa. "Bij de opstart zijn wij begonnen met twee medewerkers die helaas binnen een half jaar een eigen bedrijf startten waardoor Nova Fruit direct al voor een grote uitdaging kwam te staan", vertelt Jaap. Hierna ben ik alleen verder gegaan, maar een concurrerend bedrijf erbij die de 'ins en outs' wist binnen Nova Fruit, waren reden voor een grote uitdaging en moeizame daarop volgende jaren."

"De omzetten en resultaten waren niet slecht, maar onvoldoende om de gesaneerde kostenstructuur te dekken. Mede door de hoge investeringen in de aanvang, het contract met ABN Amro CF en interne tegenvallers was het een te groot gevecht Nova Fruit gezond te houden. Er moest groei ontstaan en die is niet genoeg gerealiseerd. Er hebben geen verbeteringen in de loop der jaren opgetreden. Helaas ben ik genoodzaakt Nova Fruit B.V. te beƫindigen. De curator zal de zaken verder afhandelen. Bedankt voor alles wat u heeft gedaan voor Nova Fruit en het vertrouwen in ons gesteld", besluit Jaap.


Publicatiedatum: