Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weegschalenleverancier Stimag vestigt zich op nieuwe locatie

Stimag B.V., specialist in weegsystemen, betrekt maandag 13 oktober 2014 een nieuwe locatie op industrieterrein Meer en Duin te Lisse. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een constante groei doorgemaakt waardoor een nieuwe, comfortabele en grotere locatie benodigd was om in de toekomst een stabiele bedrijfsvoering te kunnen garanderen.



Het telefoonnummer blijft ongewijzigd na de verhuizing. Het nieuwe adres wordt:
Stimag B.V.
Meer en Duin 64a
2163 HC Lisse
T: 023 562 62 65

Over Stimag B.V.
Stimag B.V. is sinds 1979 gegroeid naar een steeds grotere organisatie met ondertussen het breedste assortiment van Nederland als het gaat om weegschalen. Stimag B.V. produceert, importeert en distribueert een grote verscheidenheid aan weegsystemen als telweegschalen en precisiebalansen voor branches als de medische en industriƫle sector. Met een eigen technische dienst, ijkbevoegdheid en altijd minimaal 2 jaar garantie biedt Stimag B.V. klanten onbezorgd gebruik van hun weegsystemen.

Op de website www.weegschaal.nl deelt Stimag B.V. naast haar brede assortiment ook geregeld cases, nieuws en kennisartikelen. Ook is er de inschrijfmogelijkheid voor de nieuwsbrief te vinden, zodat u maandelijks updates, aanbiedingen en interessante weetjes toegestuurd krijgt.

Publicatiedatum: