Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nederland heeft voorkeur voor grote maten, Italië prefereert middelsortering"

Frans bedrijf En'Diva promootte witlofassortiment op Macfrut



Het Franse bedrijf En'Diva, gevestigd in het noorden van Frankrijk, was aanwezig op de laatste editie van MacFruit in Cesena (Italië). Dit bedrijf is gespecialiseerd in de teelt van witlof met een productie die voor 100% is geteeld is op hydrocultuur. 
Alban Descamps, verkoopmedewerker van het bedrijf, zegt dat landen verschillende voorkeuren hebben wat betreft de maatsortering. "Italië heeft het liefst middelmaten. In Nederland geeft men de voorkeur aan grote maten en een aantal andere bestemmingen hebben liever kleinere maten. De producten kunnen zowel los als voorverpakt worden geleverd, afhankelijk van de regionale voorkeuren. "



Tijdens het evenement toonde En'Diva haar hele scala van witlof, zoals de 500 gram-verpakking witloof en het Carmine-ras, een soort rode-cichorei met een licht zoete smaak en een bittere nasmaak die zich, met meer dan 90% procent, vooral richt op de Franse binnenlandse markt.

Voor meer informatie:
Sarl En'Diva
Alban Descamps
34 Allée de Grande Bretagne
62 118 Monchy Le Preux (Francia)
Tel.: +33 (0)3 21 15 23 30