Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Er is meer dan peer"

Lekker van bij ons (VLAM) voert actie voor boycotproducten

Peren vormen dan wel het symbool, de handelsoorlog met Rusland heeft helaas ook heel wat andere producten getroffen. Met een opvallende campagne op Facebook en www.lekkervanbijons.be. zet VLAM de Vlaming aan om volop te kiezen voor lekkers van bij ons, nu meer dan ooit!

De komende 10 weken posten we elke vrijdag een opvallende Facebook-advertentie. In de advertentie contrasteert een sober zwart-wit beeld van een producent met een kleurrijk product. Met drie goedgekozen receptenfoto's ernaast inspireren we de consument om meteen met het product van de week aan de slag te gaan. Via een eenvoudige klik komt de bezoeker terecht op een receptenthema op www.lekkervanbijons.be. Bovendien vindt de consument hier ook meer achtergrondinfo over het embargo. Want er is meer (aan de hand) dan peer!



De succesvolle Facebook-pagina 'Lekker van bij ons' – met meer dan 38.000 fans – geeft de advertentiereeks alvast een krachtige start. Elke sector voorziet bovendien extra budget, zodat de boodschap nog breder verspreid wordt. We mikken daarbij vooral op Vlamingen die aangeven dat ze interesse hebben in eten en drinken. Zit jij ook op Facebook? Steun de actie en deel zeker de berichten van 'Lekker van bij ons'.

VLAM startte de reeks op vrijdag 26 september met een tomatenspecial. Te verwachten: paprika (3/10), varkensvlees (10/10), kaas (17/10), appel (24/10), aardappel (31/10), melk (7/11), witloof (14/11), kip (21/11) en als afsluiter peer (28/11).
Publicatiedatum: