Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

UPDATE - Voorstel tot sluiting Bos Brothers Fruit & Vegetables

Tholen - Er ligt een voorstel tot sluiting van Bos Brothers Fruit & Vegetables. Daarmee zouden 167 mensen op straat komen te staan. "We willen benadrukken dat er alleen een voorstel ligt tot sluiting. Dit voorstel wordt voorgelegd aan de ondernemingsraad van Bos Brothers. Die ondernemingsraad is nu in oprichting en we zullen de juridische termijn van 13 weken hierin moeten volgen", laat Derk van Duijvenboode in een reactie weten.

"Pas hierna zal het overleg tussen de Ondernemingsraad en directie Engeland starten. Er is dus absoluut geen sprake van 'moeten' sluiten. Er moet nog een overleg worden opgestart. Bos Brothers wil benadrukken dat alle afspraken die er liggen en nog moeten worden gemaakt voor zomer 2015 zullen worden nagekomen. Zonder enig voorbehoud", vervolgt Derk van Duijvenboode

De activiteiten van Bos Brothers Fruit & Vegetables bestaat uit de internationale handel in fruit, groenten, bloemen en planten. Het bedrijf is in 1956 opgericht in De Lier en maakt sinds 2001 onderdeel uit van WM Morrisons Supermarkets plc, de vierde supermarkt in de UK. Deze retailer heeft al tijden last van stevige concurrentie. Prijsvechters als Aldi en Lidl hebben hun marktaandeel ten koste van Morrison zien stijgen. Het bedrijf gaat snoeien in de uitgaven en haar prijzen noodgedwongen verlagen. Daar dreigt Bos Brothers nu de dupe van te worden. Bij het Hoekse bedrijf staan 47 man op de loonlijst en via uitzendbureaus werken er nog eens 120 uitzendkrachten.

Voor meer informatie:
Derk van Duijvenboode
Bos Brothers Fruit & Vegetables BV
T +31 174 531 406
M +31 653131794
E derk@bosbrothers.nl
Publicatiedatum: