Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lola-appelen op het provinciehuis

De leden van de Provinciale Staten mochten vandaag een LOLA-appel proeven. Mathieu Gremmen overhandigde de LOLA's persoonlijk aan de commissaris van de Koning, Clemens Cornielje. Een toepasselijk tussendoortje voor de leden, voorafgaand aan het debat over de boycot van Nederlands fruit door Rusland.



Onder grote belangstelling van gedeputeerden en statenleden nam de commissaris van de Koning de LOLA's in ontvangst. Cornielje kreeg een korte uitleg over het succes van deze Gelderse appel. Hij was onder de indruk van het merk LOLA en de enorme exportmogelijkheden. Corniele: "LOLA is een prachtige appel om te zien en de smaak is heerlijk. Het is een innovatief product dat tot ver buiten onze landsgrenzen geƫxporteerd wordt. Ik ben met recht trots dat dit product afkomstig is uit Gelderland."

Het succesverhaal van LOLA is een voorbeeld dat het ook anders kan in de fruitteelt. Gremmen: "Door innovatief te zijn en door verschillende exportmarkten te hebben, kun je bepaalde risico's het hoofd bieden."
 
Voor meer informatie:
Mathieu Gremmen
Tel. 06 27 01 37 57
info@lola-apple.com
www.lola-appel.nl
Publicatiedatum: