Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
viering 10-jarig jubileum

Frischezentrum Frankfurt organiseert 'Frische-Erlebnis-Tag'

Van aubergines en courgettes tot aan verse kruiden, appelen en kiwi's: in het 'Frischezentrum Frankfurt', de belangrijkste overslagplaats voor verse levensmiddelen in de Duitse deelstaat Hessen, worden allerlei verse levensmiddelen dagelijks door retailers, markthandelaren, restaurants en kantines ingekocht. Om het 10-jarig jubileum van het Frischezentrum te vieren vindt hier op 28 september 2014 van 11 tot 17 uur de grote 'Frische-Erlebnis-Tag' plaats. Hier zal de grootste ratatouille van Hessen gekookt worden en de grootste fruitsalade worden gemaakt, meldt de Duitse website Gabot.de.



Naast de mogelijkheid om een keer achter de schermen te kijken bij de gigantische handelsplaats, en direct inkopen te doen bij groothandelaren, importeurs en telers uit de regio, is er tijdens deze dag een bont programma met muziek, show en kinderactiviteiten. Hierbij staat dus ook het maken van de grootste ratatouille en fruitsalade gepland. Deze actie wordt ondersteund door handelaren van het Frischezentrum Frankfurt, die hun waren gratis voor het goede doel ter beschikking stellen. De van tv bekende kok Meikel Pedrana zal het geheel leiden, waarna iedereen vervolgens naar hartenlust mag proeven. Adolf Kannengießer, directeur van het Frischezentrum Frankfurt, hoopt op deze dag met een vrijwillige inzamelingsactie geld bijeen te krijgen voor het kinderziekenhuis Bärenherz.
Publicatiedatum: