Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rusland start productie truffels

Functionarissen uit de Russische regio Novorossiysk willen gaan investeren in een bouwproject van het agrarische complex 'Truffle Valley', voor de productie van verse, ingevroren en ingeblikte truffels. Het complex moet worden gevestigd op een gebied van 200 hectare en omvat naast een productieterrein ruimte voor koude opslag, evenals faciliteiten voor ontsmetting, behandeling, verpakking en opslag van goederen.

Het project is uniek in Rusland en baseert zich op het gebruik van efficiƫnte technologie, zoals in Australiƫ en Nieuw-Zeeland, waar de truffels worden geteeld op eiken, kunstmatig besmet met mycelium.

Winkelketens en restaurants worden beschouwd als de belangrijkste markt voor de truffels. Er is grote vraag naar truffels en 'Truffle Valley' wil de productie niet alleen in Rusland maar ook in het buitenland afzetten. De investering in het project worden geraamd op 203.900.000 roebel (5.450.000 dollar).


Publicatiedatum: