Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppejan Noten op AGF Detail

Koppejan Noten is een enthousiast familiebedrijf gespecialiseerd in noten, zuidvruchten, rijstcrackers, superfoods en aanverwante artikelen. Zo leveren wij aan supermarkten, (groente) -speciaalzaken, boerderijwinkels en horecabedrijven. Onze speerpunten zijn hoge kwaliteit, klantgericht, vernieuwend en flexibel. Zo hebben wij een eigen branderij, mengerij en verpakkingsafdeling om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.



Het assortiment voor (groente) –speciaalzaken en boerderijwinkels

Voorverpakt assortiment:

Wij leveren een uitgebreid assortiment noten, choco-artikelen en rijstcrackers in een mooie heldere doorzichtige verpakking.
Deze verpakking is recent vernieuwd voor een nog betere uitstraling, ook staan alle ingrediënten en voedingswaarden op de verpakking volgens de regels van de nieuwe etiketteringswet.

Luxe schepassortiment:

Voor de fijnproever hebben we een assortiment met zeer luxe schepnoten die gepresenteerd worden in verwarmde wokpannen. Hiermee creëert u een ambachtelijke beleving in uw winkel. Uw klanten kunnen deze noten zelf in speciale zakjes of cups scheppen. Deze schepnoten worden kant en klaar aangeleverd in een hersluitbare verpakking.

Zuidvruchten:

Ook leveren wij een ruim assortiment aan zuidvruchten, naast de bekende soorten zoals abrikozen, vijgen, dadels en tutti frutti leveren wij bijvoorbeeld ook meerdere soorten cranberry's.

Gedroogd fruit:

Gedroogd fruit een lekkere snack voor tussendoor. Wij hebben onder meer papaya, meloen, mango, ananas, gember, appel-kaneel blokjes, kiwi, aardbeien, pomelo en aloe vera.
Ook leveren wij meerdere soorten gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers.

Superfoods:

Superfoods, u kent het ondertussen vast wel. Wij leveren een uitgebreid assortiment. Ook hebben wij een aantal mooie mixen met superfoods en rauwe noten, diverse varianten in poedervorm en kleine zaden die men onder andere voor een smoothie kan gebruiken.

Veel van onze klanten bezoeken deze beurs jaarlijks, het is altijd goed en leuk om deze te spreken. Ook kun je op een leuke manier nieuwe producten introduceren.
En natuurlijk wordt de beurs ook bezocht door potentiële klanten.

Wij laten ons assortiment zien en een aantal nieuwe artikelen waaronder gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers.

Voor meer informatie, of voor een persoonlijk gesprek neem gerust contact op.

Koppejan Noten B.V.
De Spil 50
3774 SE Kootwijkerbroek
Tel: 0342-408944
Email: info@koppejannoten.nl


Publicatiedatum: