Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geen kennis kan dodelijk zijn!

Bij SVO vakopleiding food draait alles om kennis. Kennis die nodig is om niet alleen klanten te adviseren, maar ook om uw bedrijf gezond te maken en houden. Wij laten u graag kennis maken met aantrekkelijke niet eetbare en niet aantrekkelijke eetbare producten. We serveren een verrassende en pittige snack én we hebben een aantrekkelijk beursaanbieding voor u: bij opgave van twee personen voor de training Voedingsadviseur, krijgt u 25% korting op het inschrijfbedrag van de tweede persoon. Mocht u een medewerker inschrijven op de mbo-opleiding AGF (BBL), krijgt u € 250,- korting! Een bijzondere aanbieding die alleen geldig is tijdens de twee beursdagen. Mis deze kans dus niet!
De opleiding en trainingen van SVO, allemaal gericht op kennis, want bewust opgeleide vakmensen maken het verschil. En SVO helpt hen graag dat verschil te maken.

Publicatiedatum: