Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het lekkerste uitje voor het hele gezin!

Derde editie familiefestival GreensParade op zaterdag 27 september

Op zaterdag 27 september organiseert Stichting GreensParade de 3e editie van het gelijknamige festival in het Carnisserpark op de geluidswal in Barendrecht. Het gezellige festival heeft als doel haar bezoekers te inspireren tot een gezonde en duurzame levensstijl. Met activiteiten in de thema's 'Ontmoeten, Ontdekken en Proeven' kunnen bezoekers van alle leeftijden op tal van manieren inspiratie opdoen. Er zijn kook- en sportdemonstraties, een uitgebreide versmarkt en diverse kinderworkshops, het terrein is op van 10:00 tot 17:00.



Inspiratie voor thuis

Gezond eten en duurzaamheid staan tijdens het festival centraal. Stichting GreensParade organiseert diverse interactieve activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen kijken naar sportdemonstraties, actief bewegen op de springkussens, de stormbaan en de bungeetrampoline, terwijl hun ouders kunnen struinen over de vers- en inspiratiemarkt. Ieder uur zijn er kookdemonstraties van o.a. Junior Masterchef Rick de Leeuw en 24Kitchen chef-kok John Gerdsen, die hun kookkunsten laten zien met producten van de versmarkt. Deze producten kunnen ter plekke door de bezoekers van het festival gekocht worden bij de diverse kramen. John Gerdsen zal ook zijn nieuwste kookboek "Bon Appétit" signeren. Als u het boek nog niet heeft kunt u dit op het festival aanschaffen.

Kom genieten!

U kunt dit jaar weer genieten van bijzondere producten: bakker Marcel Spelt staat weer op het festival met zijn bijzondere zoutarme brood Pain de Mer, u kunt ambachtelijke kazen proeven en kopen bij De Weypoort en De Buytenhof is weer aanwezig met biologische sappen en diverse producten uit de lekkerste tuin van Rhoon. Daarnaast kunt u de lekkere biologische frietjes van Westhoeve Potatoes of de verdraaid lekkere Twisto proeven, die beiden op eigen wijze een gezonder alternatief bieden voor de bekende zak patat.

GreensRun

Ook dit jaar begint het festival weer op sportieve wijze met de GreensRun. Voor de kinderen is er dit jaar een GreensColorRun met afwasbaar kleurenpoeder. Wilt u nog meedoen met de 5 of 10 km run? U kunt zich zaterdag nog tot 09:30 nog inschrijven op het festivalterrein! Voor de deelnemers zijn leuke prijzen te winnen.

Goed Doel

De opbrengsten van de activiteiten van Stichting GreensParade worden dit jaar geschonken aan Stichting Daniel den Hoed ter ere van hun 100-jarig jubileum in 2014. 
Publicatiedatum: