Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het Verre Oosten heeft de beste groeimogelijkheden"

Capespan verwerft 25% in Aziatisch GVG

Capespan Group Limited heeft door middel van haar dochteronderneming Metspan in Hong Kong een belang van 25% verworven in de Good View Group (GVG), één van de toonaangevende AGF-distributeurs in Hong Kong en Macau. Directeur Johan Dique van Capespan vertelt: "Het Verre Oosten heeft de beste groeimogelijkheden in onze wereldwijde markten. Onze investering in GVG zal naar verwachting ervoor kunnen zorgen dat we sterk kunnen uitbreiden in deze markten.

GVG heeft directe toegang tot de AGF-bronnen en een ruime doelgroep zoals hotels, cateraars, luchtvaartmaatschappijen, supermarkten, groothandelaren en retailers. Naast verse AGF levert het bedrijf ook sappen, gesneden en voorverpakte groente en fruit.

De toekomst ziet er volgens de Capespan-directeur goed uit. "Zo kunnen we een breder distributiekanaal creëren in de foodservice. De bedrijven vullen elkaar aan. Metspan zal een nieuwe versgesneden fruitlijn starten onder het merk 'Cape' in Hong Kong. Ze zullen ook de focus leggen op het bekender maken van de merken Cape en Outspan. GVG zal gebruik kunnen maken van de internationale expertise van Capespan Group om samen een betere service te kunnen leveren en inspelen op de behoeftes van de klant.

Voor meer informatie:
Tonie Fuchs
Tel: +27-021-917-1700
Email: tonie@cgl.co.za
Publicatiedatum: