Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Osman Aritan, een man met een missie

Turkse citroenen aanstaande bij Purnatur

De eerste ladingen Turkse citroenen zijn aanstaande bij Purnatur. "We hebben onlangs een bezoek gebracht aan onze citruspartner CMS en ik ben enthousiast gestemd voor het seizoen, zowel in termen van volumes als kwaliteit", vertelt Osman. "Onze productie is verspreid over meerdere plantages, zodat we van half september tot half april citroenen kunnen leveren. We verwachten de eerste zending Interdonato-citroenen rond 23 september, gevolgd door Eureka in november en Lamas in december.



Osman en zijn zoon Resat managen de marketing- en logistieke activiteiten van het merk CMS in heel Europa, waarmee een solide basis is opgebouwd met retailers en groothandels in heel Europa. "We bieden precies wat klanten nodig hebben, in de meeste gevallen direct van de Turkse plantages naar de eindbestemming. Daarnaast hebben we een werkende voorraad vanuit ons warehouse in Ridderkerk voor extra leveringen aan retailklanten."


Osman Aritan Resat Aritan Cem Turan

Dankzij de exclusieve samenwerking met het vooraanstaande citrusproductiebedrijf CMS kan het bedrijf een uitgebreid scala aan Turks citurs leveren. In 2014 besond het assortiment achtereenvolgens uit grapefruit, satsuma, tangelo, minneola's en sinaasappelen. Osman is er enthousiast over het Tangelo/minneola-seizoen, waarin CMS zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd. Tijdens het komende seizoen zullen daarbij enkele easy peeler-variƫteiten worden getest in de markt.



Purnatur is sinds 2012 een partnerschip aangegaan met de AgroCap Invest Group. De partners voorzien tal van klanten in diverse landen, meestal op basis van exclusiviteit. Volgens Osman is de belangrijkste doelstelling van de groep om vraag en aanbod in evenwicht te brengen. "Door het stellen van hoge kwaliteitsnormen en alleen die producten te verschepen naar onze sales partners wereldwijd, zijn we in staat om de marktrisico's effectief te spreiden en een bevredigend rendement voor onze productiepartners te realiseren."

Voor meer informatie:
Osman Aritan
Purnatur BV
Handelsweg 40, 2988 DB Ridderkerk,
Netherlands
Tel: + 31 85 4 899 899
E-mail: osman@purnatur.nu
www.purnatur.nu
 
Publicatiedatum: