Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met prei kun je alle kanten op

Preicampagne van start

Vanaf vandaag start ZON fruit & vegetables met de preicampagne 'Met prei kun je alle kanten op!'. Want prei is veelzijdig; van maatwerkverpakking tot bulk en van soep tot preischotel, wat kun je er eigenlijk niet mee?

De pracht van prei

Prei is een prachtig Nederlands product. Vroeger was prei een echte herfst- en wintergroente. Tegenwoordig is Nederlandse prei het hele jaar door te verkrijgen. Maar prei geniet nog niet de bekendheid die het verdient. René Pouwels, flex preiteler uit Kronenberg, vertelt: 'Het is een geweldig gezond product en je kunt er ontzettend veel mee. De ZON-telers besteden iedere dag aandacht aan het leveren van de beste, lekkerste en meest verse prei.'

De telers

Prei wordt in Nederland voornamelijk in Limburg en Brabant geteeld, maar wie kent de telers? Met deze campagne wil ZON de telers een gezicht geven en meer op de voorgrond plaatsen. Pouwels: 'Even wennen, maar wel mooi dat we deze aandacht krijgen. Het is tegenwoordig steeds meer de wens van afnemers en eindgebruikers om te weten waar de producten van af komen, dus ik denk dat het goed is om de telers ook naar buiten toe een gezicht te geven.'


Flextelers René (rechts), Eric en Jolanda Pouwels.

ZON fruit & vegetables

De flextelers van ZON leveren diensten en sorteringen op maat, leveren jaarrond hoge en uniforme kwaliteit prei van verschillende rassen en hanteren diverse verpakkingsmogelijkheden. In combinatie met de uitgebreide dienstverlening op het gebied van logistiek, verpakkingen, kwaliteitscontrole, verkoop, marketing en category management maakt dit ZON tot dé preileverancier van Nederland en daarmee de ideale partner in prei. Kortom, bij ZON fruit & vegetables is de klant verzekerd van de meest verse prei met de hoogste kwaliteit, met liefde en zorg geteeld door de gepassioneerde preitelers.

Voor meer informatie: www.metpreikunjeallekantenop.nl



Voor meer informatie over de verkoop van prei via ZON fruit & vegetables, kunt u ook contact opnemen met Rick van de Ven, 077 323 9683 of rick.van.de.ven@zon-business.com.


Publicatiedatum: