Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw seizoen wilde paddenstoelen van start bij FME

Het gebruik van verse authentieke seizoensproducten in de keuken is een culinaire trend. Fresh Mushroom Europe (FME) introduceert vanaf september een actueel uitgebreid seizoensassortiment bijzondere wilde paddenstoelen. De toplijn 'Special Selection' wilde paddenstoelen wordt in een kwalitatief hoogwaardige verpakking geleverd zodat de vochtgraad optimaal blijft.



FME onderhoudt een wereldwijd netwerk om de meest bijzondere wilde exotische oogst paddenstoelen te kunnen vinden en te importeren. Naast de bekende soorten is FME ook gespecialiseerd in de exclusieve soorten, die in het wild zeer schaars zijn. "De topkoks gebruiken deze bijzondere paddenstoelen in het najaar al zeer frequent om hun gerechten een heerlijke seizoencombinatiesmaak mee te geven. Nu wordt de consument ook steeds meer geïnspireerd door het gebruik van ambachtelijke recepten om deze paddenstoelen te gebruiken in de keuken", zegt commercieel manager Marc van der Zandt. "De paddenstoelen combineren perfect met wild en gevogelte en zijn in verschillende verpakkingen verkrijgbaar."
 
Voor meer informatie:
Corne Verboom
Fresh Mushroom Europe NV
Riyadhstraat 41
B-2321 Meer (Transportzone), België
+32 (0)3 - 317 18 19
corne@fme-nv.com
www.fme-nv.com
Publicatiedatum: