Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Conference peer op Gastvrij Rotterdam

In het campagnejaar 2 van de EU voorlichtingscampagne voor verse peren (Conference) in Duitsland, Nederland en Belgiƫ (2012-2015) presenteert de peer zich op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Deze beurs wordt gehouden van 22 tot en met 24 september 2014 in de AHOY Rotterdam.

Deze peer krijgt steeds meer aanzien bij de consument. De vrucht wordt gewaardeerd om zijn lekkere smaak en bewaart goed. Hij kan knapperig fris of lekker sappig worden gegeten. De peer draag bij aan een gezond voedingspatroon en is rijk aan voedingsvezels, bevat weinig calorieƫn en veel vitaminen en natuurlijke suikers. De Conference peer is dus altijd een goed idee.

Bezoekers kunnen deze heerlijke peer proeven op stand 321. Gasten krijgen bovendien een stuk perentaart aangeboden. Deze campagne vraagt de aandacht van een breed (horeca)publiek. Beoogd wordt om via deze weg ook de consument te bereiken.

www.groentenfruitbureau.nl
Publicatiedatum: