Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ADN actief op drie plaatsen op de beurs

Druk met de voorbereidingen werkt ADN toe naar 30 september & 1 oktober: de beurs AGF Detail. De uitverkochte beurs in Houten zal weer twee dagen HET toneel van de AGF Detailhandel vormen. ADN is medeorganisator van deze succesvolle beurs en daar zijn we ieder jaar weer trots op. Trots op Vers is dan ook het thema van dit jaar. ADN gaat deze trots uitdragen en op de bezoekers overbrengen. Zo heeft ADN twee naast elkaar gelegen stands op de beurs. Op de ene stand (336) kunt u terecht voor een drankje, een praatje en vragen/opmerkingen over ADN. Op de naastgelegen stand (334) verzorgen we twee dagen veel activiteiten. Op 30 september worden hier de winnaars van de Verkiezing Beste Groenteman bekendgemaakt. Een masterclass zal worden gegeven door niemand minder dan Niven Kunz (sterrenchef-kok). TV presentator Jeroen Smits (Alles over Wonen) zal komen vertellen hoe de groenteman in de uitzendingen van het SBS 6 programma onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast wordt, binnen de stand, door verschillende partijen en sponsoren verse hapjes verzorgd.

De inspiratiewinkel
Naast de twee eigen stands is ADN, initiator van de Inspiratiewinkel op de beurs. Een presentatie van en voor de groenteman zonder enig commercieel belang. Het enige commerciƫle belang wat u hier zult ontdekken, is uw eigen commerciƫle belang! De inspiratiewinkel gaat niet over de meubels of de inrichting van de winkel, maar puur over product en informatie. We laten het daar niet alleen zien, maar zeker ook proeven!
Wij hebben zin in de beurs. U komt toch zeker langs?!

Publicatiedatum: