Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oersappen op de AGF Detail

Dutch Cranberry Group BV neemt ook dit jaar weer graag deel aan de AGF Beurs te Houten. "Het is een bijzonder leuke beurs", aldus eigenaar Rose Khorenyan. "En het geeft ons ook de gelegenheid onze klanten in de stand te begroeten en met elkaar bij te praten."

"Ook dit jaar brengen wij weer een aantal nieuwe pure en ongezoete sappen mee naar de beurs. Deze oersappen passen helemaal in de trend van dit jaar 2014. Lokaal geproduceerd, van fruit van Nederlandse bodem en zonder overbodige toevoegingen. Ze zijn er in de volgende heerlijke smaken: Oersap zwarte bessen, Oersap frambozen en Oersap aardbeien."



"Naast deze oersappen zijn wij ook bijzonder trots dat we sinds kort onze (biologische) siropen allemaal zoeten met biologische rijst-siroop. Wij vinden het erg belangrijk dat wij ook waar het de siropen betreft een zo gezond mogelijk product kunnen aanbieden. Het weglaten van de suiker in de siroop past helemaal in de trend van deze tijd dat men geen overbodige suikers in een product wenst. Het lijkt een detail, maar het is van enorm belang voor de gezondheid van ons en van de toekomstige generatie", vertelt Rose.

"Verder brengen wij ook dit jaar weer ons biologisch gedroogde fruit mee naar Houten. Dit fruit bevat helemaal geen toegevoegde suikers en is enorm populair geworden bij onze afnemers. Het bio fruit is een hit bij de notenhandelaren, speciaalzaken, maar ook de bedrijfskantines, scholen, benzinestations en de betere delicatessenzaak zijn er erg blij mee. Ook dit Bio fruit past in de huidige trend van een verantwoorde voeding (geen overbodige toevoegingen en ongezoet) en een pure smaak."

Wees welkom in onze stand om samen met ons van onze mooie producten te genieten.

Onze producten zijn ook uitermate geschikt om te bereiden onder private label. Bespreek gerust Uw wensen met ons.
Publicatiedatum: