Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dadeloogst gestart in Iran



Aban Arya, een verpakker en exporteur gevestigd in Iran, heeft aangekondigd dat de dadeloogst in de provincies Kerman en Sistan & Balouchestan is begonnen en dat naar verwachting Khoozestan en Fars in de komende paar weken zullen volgen.



Het gewas van 2014 is gezond door het regelmatige seizoensverloop in alle teeltgebieden van de vier grootste provincies.

De prijzen van de nieuwe oogst staan nog niet vast, maar wat wel vaststaat is dat er dit jaar lagere prijzen worden verwacht voor alle soorten van de Iraanse dadels. Dit is het gevolg van de stabilisatie van de Iraanse economie. De inflatie is bijna gestopt en statistieken tonen een economische groei van 1% in de eerste zes maanden van dit jaar (volgens de Iraanse nationale kalender). Daarbovenop wordt nog een groei van 1% verwacht in de aankomende zes maanden.

De laatste maanden is er geen sanctie meer voor scheepvaartlijnen en een aantal scheepvaart-maatschappijen zijn al begonnen met directe diensten tussen Bandar Abbas en wereld-bestemmingen. Andere scheepvaartmaatschappijen zijn ook bezig met hernieuwen van hun agentschappen in Iran en de moeilijkheden met betrekking tot vervoerkwesties zullen in het nieuwe seizoen worden weggewerkt.

Voor meer informatie:
Behnaz H. Beik
Aban Arya Co.
Tel : +98 21 44296115
Fax: +98 21 44296097
Email: info@abanarya.com
www.abanarya.com
Publicatiedatum: