Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Audion Stretch Wrapper – Europees Fabricaat

Audion is een Nederlandse producent van tal van verpakkingsmachines. Het bedrijf is gevestigd in Weesp heeft zich sinds 1947 gespecialiseerd in het vervaardigen van kwaliteitsmachines voor diverse marksegmenten.

Op de AGF beurs zal Audion diverse machines tonen die geschikt zijn voor het verpakken van groente, fruit en aanverwante artikelen. Of u nu kleine of grote aantallen verpakt, vacuüm wilt verpakken, onder beschermende atmosfeer of gewoon zakjes wilt dichtsealen, Audion levert het allemaal: vacuümkamers en –sealers, traysealers, krimpsealers en tunnels, hand- en doorloopsealers en volautomatische vorm-, vul- en sluitmachines.



Nieuw op de AGF beurs is de stretch wrapper van Audion. Deze wrapper is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wit kunststof (PA) en RVS, waardoor de machine een fris en modern uiterlijk heeft. Kwaliteitsdesign gecombineerd met uitstekende functionaliteit maken deze stretch wrapper een aanwinst voor uw bedrijf.
In de AGF branche is de stretch wrapper inzetbaar op de versafdelingen van supermarkten, groentespeciaalzaken en delicatessenwinkels. De nieuwe wrapper van Audion is verkrijgbaar voor de introductieprijs van slechts € 349,-



Komt u langs op onze stand (#395) op de AGF en laat u adviseren door onze verpakkingsspecialisten. Hier kunt u de verschillende machines testen en maken wij met plezier een voorbeeldverpakking voor uw product. Voor uitgebreide adviezen en testmogelijkheden kunt u te allen tijde een afspraak maken in onze showroom in Weesp.

Wij zien u graag op de beurs!
Audion standnummer: 395

Publicatiedatum: