Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VersAlert biedt breed assortiment voor specialisten

versAlert is een dynamische en vooruitstrevende versgroothandel in het midden van Nederland. Wij hebben alles in huis om versspecialisten te voorzien van een uitgebreid assortiment salades, tapas, traiteur, maaltijden, soepen, buitenlandse specialiteiten en verpakkingen.

Dagelijks zijn wij bezig om met onze klanten mee te denken en te adviseren in actieve verkoop. Met een enthousiast team van medewerkers willen wij onze klanten adviseren en begeleiden bij de verkoop door middel van recepten, thema's en concepten. Met onze concepten kunt u als versleverancier uw producten onder de aandacht brengen bij de consument en uzelf onderscheiden ten opzichte van uw concurrent
Op deze beurs willen wij de versspecialist kennis laten maken met een aantal van onze unieke concepten. In onze stand informeren wij u graag over de mogelijkheden en de acties.

Welkom bij versAlert op stand 323!
Publicatiedatum: