Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Whole Foods accepteert als een van de eerste Apple Pay

Whole Foods Market zal een van de eerste retailers zijn, die het nieuwe aangekondigde mobiele betalingssysteem Apple Pay zal accepteren.

Volgens het bedrijf zal de technologie afhangen van near-field communicatie (NFC). Die zendt een radiosignaal tussen het apparaat en een ontvanger.

Alle kassa's bij Whole Foods accepteren momenteel NFC betalingen, maar Apple Pay zal het waarschijnlijk gemakkelijker maken voor klanten die al een iPhone hebben en het gebruiken om hun boodschappen mee te betalen.

Walter Robb, van Whole Foods Market, zegt: "Onze klanten zullen het gebruiksgemak van de Apple Pay enorm gaan waarderen. Het biedt een snellere, eenvoudigere, veiligere en persoonlijkere manier om aankopen te doen bij Whole Foods Market met slechts een aanraking van een vinger. Op deze manier willen wij innovatieve, nieuwe keuzes leveren en comfort voor onze klanten." 

Apple Pay zal later dit najaar officieel gelanceerd worden. 

bron: austin360.com
Publicatiedatum: