Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Verschillende inzichten over de operationele invulling"

Renaat Kuipers verlaat Veiling Haspengouw

Gisteren besliste de raad van bestuur van de groep Veiling Haspengouw met de algemeen directeur, Renaat Kuipers, om de samenwerking na 23 jaar te beëindigen. Onder de deskundige leiding van Renaat Kuipers ontpopte Veiling Haspengouw zich tot een moderne coöperatie van Belgische fruittelers met grote erkenning in de sector met internationale weerklank. De diverse uitdagingen gedurende deze periode werden met succes het hoofd geboden en nieuwe mogelijkheden werden succesvol aangegrepen. Renaat Kuipers was met Veiling Haspengouw en de partners Koninklijke Fruitmasters (NL) en de Württembergische Obstgenossenschaft (WOG) (D) in EFC de motor achter de succesvolle variëteiten Kanzi en Greenstar. Tijdens zijn bewind werd gezorgd voor een verankering van de fruitsector in de Zuid-Limburgse regio.

Verschillende inzichten over de operationele invulling van de door de raad van bestuur uitgestippelde strategie deden de partijen beslissen om de samenwerking op een correcte manier stop te zetten. De raad van bestuur wenst haar respect en dankbaarheid uit te drukken voor de man die de laatste decennia door zijn strategische inzichten Veiling Haspengouw vaster op de kaart zette. De raad van bestuur wenst ook te onderstrepen dat zij het uitgestippelde beleid op een continue manier wenst verder te zetten.

Filip Vanaken
De raad van bestuur heeft Filip Vanaken, financieel en administratief directeur van Veiling Haspengouw, aangesteld tot algemeen directeur ad interim met volledige bevoegdheden.

www.veilinghaspengouw.be
Publicatiedatum: