Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Freshriders halen ruim €22.600 op voor het KWF

De fietsers van Harvest House hebben een bedrag van €22.600 opgehaald voorafgaand aan de Ride for the Roses. Zaterdagochtend vertrokken de uiteindelijk 46 Freshriders iets na 8 uur vanaf bedrijventerrein Honderdland voor een fietstocht naar Goes. Onder begeleiding van een vijftal motorrijders en hulptroepen in wagens, mocht er onverhoeds pech onderweg zijn, vertrokken ze na de aftrap van Harvest House-directeur Jelte van Kammen richting Goes.



Met de wind in de rug en was het voor geen deelnemer een straf aan de Freshride mee te doen. Het ontbrak de Freshriders onderweg nergens aan. Het thema van dit jaar, geen brug te ver, namen Harvest House en TNI-directeuren Jelte van Kammen en Frans van der Burg dit jaar serieus. Op de Zeelandbrug werd een race tussen de beide heren gehouden.

Alle Freshriders kijken terug op een mooie zaterdag met een mooie binnenkomst in Goes. In de avond kon iedereen goed bijkomen in het hotel waarna de volgende dag een bedrag van €22.600,00 gepresenteerd werd aan het KWF tijdens de Ride for the Roses.
Publicatiedatum: