Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Japanse wetenschappers claimen fruit te imploderen tot sap

Het Japanse voedselbedrijf Kagome claimt vruchtensap te kunnen maken door de druk op fruit van binnenuit op te voeren. Het bedrijf laat in een filmpje zien hoe de druk in een tomaat wordt verhoogd, zodat het interne deel veranderd in sap. Het sap zou met een rietje kunnen worden opgezogen.



De technologie voor het experiment zou zijn gemaakt door professor Shigeru Ito en zijn staff-medewerkers.

Bron: ryot.org
Publicatiedatum: