Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kartoffel.ch zet aardappelen in het juiste licht

www.kartoffel.ch, de Zwitserse website over de aardappel, heeft een nieuw uiterlijk gekregen, meldt de Zwitserse website Schweizerbauer.ch. Passend bij de actuele postercampagne presenteert de website zich in een nieuwe, frisse look. Zo kunnen alle wetenswaardigheden rondom de aardappel nu nog overzichtelijker en gebruiks-vriendelijker bekeken worden, schrijft de brancheorganisatie Swisspatat in een mededeling.



'Responsive Design' is het toverwoord van de nieuwe website. Het wil zeggen dat onafhankelijk van welk apparaat er gebruikt wordt om de website te bekijken (Smartphone, tablet of PC), het design zich automatisch aanpast aan het apparaat aan.

Dankzij verbeterde zoekfuncties kunnen de open vragen rondom de aardappel nu nog sneller beantwoord worden. Naast innovaties qua design, kleuren en overzichtelijkheid werd ook de receptendatabase compleet herzien. Er wachten nu meer dan 260 aardappelrecepten op de websitebezoeker. De zoekcriteria werden hierbij fijner afgesteld en uitgebreid, waardoor men bijvoorbeeld met slechts één klik alle snelle recepten of vegetarische recepten kan oproepen.

www.kartoffel.ch
Publicatiedatum: