Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Super Best en Euro Spar stilaan weg uit Denemarken

Super Best en de meeste Euro Spar winkels gaan binnenkort sluiten. De Dagrofa Groep die de winkels runt, sluit de locaties met gemiddelde prijzen en brengt de keten Meny binnen, waarvan wordt gezegd dat het een winkelervaring heeft van hoge kwaliteit.

"We denken niet echt dat er ruimte is in het midden van deze markt," zei Per Thau, de directeur van Dagrofa,tegen het handelstijdschrift 'Dansk Handelsblad'. "Je moet ofwel lage prijzen aanbieden ofwel een ervaring hebben met voedsel van hoge kwaliteit."

Bekend in het noorden
Meny zal op diverse locaties openen in Denemarken. Thau zei dat ze de drempel zullen overstijgen van wat een supermarkt kan en moet aanbieden aan zijn klanten".Meny is al een bekend merk in Noorwegen met 152 winkels sinds 1992. Super Best verkeerde de laatste jaren in financiële moeilijkheden en het bedrijfsimago raakte aangetast toen er in 2009 werd opgebiecht dat de winkels illegaal rundvlees verpakten.

Voor de liefde van voedsel
"We bewegen voorwaarts en en plaatsen Meny als een moderne supermarkt die de beste keuzes aanbiedt in voeding wat betreft kwaliteit, service en versheid," zei Thau. "Meny draait om de liefde voor het voedsel". Spar, Min Købmand, Letkøb en korting outlet Kiwi worden ook uitgebaat door Dagrofa, maar zij blijven hun huidige namen behouden ondanks de grote veranderingen.

Bron: cphpost.dk
Publicatiedatum: