Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maaltijden op klantniveau bestellen

Eetgemak introduceert concept op AGF Detail

Op de AGF Detail Beurs in Houten zal Eetgemak Maaltijden op dinsdag 30 september en woensdag 1 november voor het eerst deelnemen. Eetgemak is een producent van koelverse maaltijden, gemaakt van de meest verse ingrediƫnten uit het seizoen.

Doordat het zorglandschap in Nederland in sneltreinvaart aan het veranderen is, ontstaat de zogenaamde extramuralisering. Mensen moeten steeds langer thuis blijven wonen, waardoor de behoefte aan zorg aan huis verder groeit. De warme maaltijd is hier een belangrijk onderdeel van.



Eetgemak introduceert op de AGF Detail Beurs een revolutionair concept, waarbij detaillisten maaltijden op klantniveau kunnen bestellen bij Eetgemak via een gebruiksvriendelijke online bestelmodule. Hierdoor kan een detaillist inspelen op de groeiende vraag van haar klanten door koelverse maaltijden aan huis te bezorgen te samen met andere producten uit de winkel.

Eetgemak maakt gebruik van een menucyclus waarbij de klanten keuze hebben uit vier voorgerechten, drie hoofdgerechten en vier nagerechten per dag. Daarnaast eet bij ons iedereen mee, dus ook klanten met een specifiek dieet of geloofsovertuiging kunnen mee eten.

Bent u nieuwsgierig hoe dit er in de praktijk uitziet? Kom dan langs bij standnummer 303. 
Publicatiedatum: