Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chris Verhoeven, Automaten Centrale:

"Boerderij-automaten in opmars"

Tholen - Boerderij-automaten, in Duitsland worden ze al meer dan 25 jaar ingezet om de producties voor de lokale bevolking en passanten af te zetten, maar ook in andere Europese landen zijn ze in opmars. "Er zijn in Duitsland heel veel boerderijwinkels. Die zijn een dag of twee open en en de andere dagen kunnen mensen het product via de automaten kopen", vertelt Chris Verhoeven van Automaten Centrale. Hij stond bij Roesler Automaten op de Potato Europe als importeur voor de Nederlandse en Belgische markt.



Onlangs leverde Verhoeven nog een automaat aan een Belgische tomatenteler, die een kleine verkoopruimte in zijn opslagruimte realiseerde voor de lokale verkoop. Er kan zowel met muntgeld als biljetten worden betaald. Verder beschikt de automaat over moderne software met verkoopstatistieken en diagnoses. Een nieuwe ontwikkeling is om de automaten te verbinden met webshops, waarbij klanten hun product bestellen en een code krijgen om deze uit het automaat te halen.



"Vroeger zorgden opa en oma vaak voor de lokale verkoop, maar dat is voor een groot deel weggevallen. Daar zijn de automaten voor in de plaats gekomen. Wij leveren zowel gekoelde als ongekoelde automaten. In Nederland praat je bij een doorsnee automaat over een prijs van 6.000 - 7.000 euro", vertelt Chris. Volgens hem is er op de automatenmarkt nog weinig concurrentie. "Wat dat betreft is het nog echt een niche-markt. Duitsland was trendsetter, maar andere landen volgen nu hard. Eigenlijk is het gewoon een winkel zonder personeel."

Voor meer informatie:
Automaten Centrale
Blaktweg 16
5962 NH Melderslo
Chris Verhoeven
Mob: 06-40585089
c.a.w.verhoeven@planet.nl
www.automatencentrale.nl