Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Finalisten De Beste Groenteman van Nederland 2014 bekend gemaakt

Op 1 september zijn de finalisten van de verkiezing 'Beste Groenteman van Nederland 2014-2015' bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Guesthouse van Peka Kroef in Venray. Peka Kroef is een van de hoofdsponsors van de verkiezing. Alle halve finalisten waren uitgenodigd voor een culinaire barbecue-avond in de tuin.

Voorafgaand aan de bekendmaking van de top drie die doorgaat naar de finale, vertelde de vakjury het een en ander over hun bevindingen tijdens hun bezoek bij de ondernemers. Ook lazen zij een aantal opmerkelijk positieve punten voor uit de juryrapporten van de tien halve finalisten. Over het algemeen waren de juryleden onder de indruk van het enthousiasme en de klantvriendelijkheid van alle halve finalisten die iedere dag met passie ondernemen in AGF.

De finalisten dit jaar zijn:

Gevestigde handel:

  • De Echte Groenteman Hemmy van Haaren – Groesbeek
  • Landwaart Culinair – Maartensdijk
  • Groente & Fruit specialist Gijs van de Hoef – Veenendaal

Ambulante handel:

  • G.H. Derks & Zn. – Zutphen
  • Vos Groente & Fruit – Wijk en Aalburg
  • Groentebroer B.V. – Sint Philipsland


Finale met Niven Kunz
Als laatste onderdeel van de verkiezing strijden bovenstaande ondernemers met hun team tijdens de vakwedstrijden op maandag 22 september 2014 bij Rational in Almelo voor de titel 'De Beste Groenteman van Nederland'. Het belooft een spannende finale te worden, waarin zij drie opdrachten moeten uitvoeren. Sterrenchef en groentenfreak Niven Kunz is dit jaar betrokken bij een van de opdrachten en maakt ook onderdeel uit van de vakjury.

Bekendmaking winnaars
Wie uiteindelijk de titel 'De Beste Groenteman van Nederland' een jaar lang mag dragen, wordt op dinsdag 30 september 2014 tijdens de beurs AGF Detail in Houten bekend gemaakt. Iedereen kan deze feestelijke bekendmaking bijwonen met een gratis toegangskaart via www.agfdetail.nl.

Organisatie en sponsors
De wedstrijd wordt georganiseerd door AGF-Detailhandel Nederland (ADN), Centrale Vereniging Ambulante handel (CVAH) en AGF-Centrum voor Kennis en Ontwikkeling (CKO). Kijk voor meer informatie over de verkiezing Beste Groenteman van Nederland op www.bestegroenteman.nl.



Deze spannende verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren:
Hoofdsponsors:


Sponsors:

Publicatiedatum: