Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rainbow International meldt wanbetaler

Rainbow International BV waarschuwt collega AGF-handelsbedrijven om zaken te doen met het volgende bedrijf in Kiev:

NATURA BROTHERS LTD.
2-v Lenina Str.
Petropavl. Borschagivka vill.
Kievska region, 08130
Oekraïne

"We hebben enkele jaren zaken gedaan met dit bedrijf, maar sinds april merkten wij dat betalingen achterbleven. Veel mooie verhalen van eigenaar Joseph Kalache dat ze aan het groeien zijn en dat het allemaal zo goed gaat. Inkopers Aleksandr Prigunov en Katerina Molchadskaya mogen of kunnen geen antwoord geven, maar smeken ons om het bedrijf niet te melden als wanbetaler omdat die andere (Nederlandse) leveranciers zou afschrikken. Diverse betalingsregelingen getroffen waar maar af en toe gehoor aan werd gegeven door de eigenaar. Gelukkig praten we hier niet over een heel groot openstaand bedrag, maar het meest frustrerend is dat hij 'ons' geld gebruikt om weer nieuwe leveranciers te betalen en dit gaat zo maar door.... Het is dus meer een principe kwestie geworden, want van deze mentaliteit houden wij niet !", zegt Wim van der Burgh.

Voor meer informatie :
Wim van der Burgh
Rainbow International
wimvdburgh@rainbowgrowers.nl
Tel. 0174-524118

Rainbouw International waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.
Publicatiedatum: