Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Groningen FlexAdvies:

Adviesbureau voor flexibele arbeid actief in AGF sector

Sinds afgelopen voorjaar is Wim van Groningen actief als specialist in flexibele arbeidsrelaties voor het (grotere) MKB bedrijf. Met 25 jaar ervaring in de Agro en Food is Van Groningen FlexAdvies nu ook werkzaam voor bedrijven in de AGF sector. De adviezen van Van Groningen betreffen het toepassen van de optimale mix van mogelijkheden om de flexibele schil van een bedrijf in te richten. Omdat Van Groningen FlexAdvies geen (onderdeel van) een uitzendbureau is krijgen ook de mogelijkheden om flexibel personeel zelf in dienst te nemen en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden en overeenkomsten de aandacht.

25 jaar ervaring in de uitzendbranche maakt Van Groningen FlexAdvies ook de ideale partner bij de inkoop van extern flexibel personeel. Kennis van zaken geeft nu eenmaal een sterkere onderhandelingspositie. Daarbij gaat het niet alleen om scherpe tarieven maar er wordt ook gekeken of het uitzendbureau voldoet aan wet- en regelgeving. Regelmatig geven folders een mooier beeld dan de praktische uitvoering.

Grotere inleners hebben soms meerdere vestigingen en/of doen zaken met meerdere uitzendbureaus. Om het proces van urendeclaraties en factuurcontrole dan goed en snel te laten verlopen werkt Van Groningen Flexadvies met een slimme digitale oplossing waarvoor ondernemers niet hoeven te investeren.

Gevolgen Rusland-boycot voor AGF sector
Binnen de sector AGF zijn de gevolgen van de Rusland boycot goed voelbaar. De overheid heeft voor ondernemers die in de knel dreigen te komen de regeling werktijdverkorting opengesteld. Met het voortduren van de boycot zal de belangstelling voor deze regeling toenemen is de verwachting. Van Groningen FlexAdvies ziet de voordelen van deze regeling maar het is geen echte oplossing. Als een ondernemer binnen de 1e termijn van 6 weken een alternatief kan vinden voor de weggevallen omzet dan is dit een goede regeling. De regeling kan tot maximaal 24 weken verlengd worden maar als die termijn nodig is komt de vraag aan de orde of de ondernemer hiermee nog geholpen is. Bedenk dat bij deze regeling 25% (en na acht weken 30%) van de loonkosten blijven doorlopen. Ook de verplichting jegens het pensioenfonds blijft omdat de medewerker in dienst blijft van de werkgever. Een medewerker met een bruto salaris van € 2.500,= blijft de werkgever dan nog ca. € 1.000,= per maand kosten.

Voor meer informatie:
Van Groningen FlexAdvies
Wim van Groningen
Tel. 0113-851365
Mob: 06-48460604
info@vangroningenflexadvies.nl
www.vangroningenflexadvies.nl


Publicatiedatum: