Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
11 en 12 november

Toekomst van voeding besproken op Stone Barns Center

Bijna één miljard mensen hebben honger terwijl meer dan 24 procent van de inwoners van de VS te dik is. Voor de organisatoren van het congres The Food voor Tomorrow toont dit aan dat iets veranderd moet worden. Op 11 en 12 november zal The New York Times voedingsexperts bijeenbrengen in het Stone Barns Center.

The New York Times-voedselkenner Mark Bittman organiseert het evenement op het 32 hectare tellende gebied. Tijdens de bijeenkomst zullen de deskundigen de toekomst van de voeding bespreken. Zij hopen met vernieuwende oplossingen te komen voor honger, obesitas en armoede.

Een van de bekendste sprekers is Dan Barber, die bij het Stone Barns Center woont. Barber heeft de volgende visie op het voedingsprobleem: " Het is niet onze taak om de teler te ondersteunen. Het is ons doel om het land van de teler te ondersteunen." Barnes gelooft in signalen naar de consument: "Een lekkere wortel geeft aan dat de grond waaruit de wortel komt van goede kwaliteit is. De ervaring van een goed bereide maaltijd kan de connectie tussen de grond en lekker eten op een krachtige manier duidelijk maken."

Het nieuwste boek van Barber, The Third Plate: Field Notes on the Future of Food, richt zich op de mentaliteit van het eten. Volgens Barber moet de huidige voedings-mentaliteit worden ingeruild voor een ethische aanpak bij het maken van eten.

Voor meer informatie en het complete schema:
www.nytfoodfortomorrow.com
Publicatiedatum: