Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jamie Oliver deelt 40.000 brassica pakketten uit

Het eerste jaar van de Love Your Greens-campagne was al succesvol. Tijdens de weekwisseling van 29-31 augustus vindt de tweede editie van Jamie Olivers Grote Feestival plaats. Aan tienduizenden mensen zullen meer dan 40.000 Brassica voedselpakketten worden uitgedeeld. Het doel van dit festival is het veranderen van de eetideeën van veel mensen ten aanzien van gezonde voeding, het besef laten groeien van de veelzijdigheid van Brassica groenten en tonen hoe makkelijk ze zijn om mee te koken. Ambassadeurs voor de campagne zijn ook uitgenodigd om de aanwezigen te vertellen over de gezondheidswinst bij het gebruik van Brassica-groenten in hun eetpatroon. Jamie Oliver en de vroegere frontman van Blur, Alex James presenteren het evenement op Alex' boerderij in de Cotswolds, waar het als muziekfestival begonnen evenement wordt gecombineerd met voedsel uit pop-up-restaurants en familievriendelijk vermaak. Onder de muzikale aandachttrekkers zijn Kelis en Fatboy Slim en de topkoks Gennaro Contaldo en Gizzi Erskine zijn al ingehuurd voor live kookdemonstraties.
Matthew Rawson, voorzitter van de Brassica Telers Groep: "Dit is het eerste evenement in zijn soort, waarbij we betrokken zijn en we kozen het Grote Feestival vooral voor de familievriendelijke aantrekkingskracht en de aandacht voor voedsel. We zien er naar uit om voor duizenden belangstellenden te laten zien hoe belangrijk groente is."

Publicatiedatum: