Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teller lokale Sainsbury's winkels op 650

In januari dit jaar bereikte de supermarkt van Sainsbury's een mijlpaal: het werd het dominante format van de keten. De aanhoudende druk om twee winkels per week te openen, doet de business van de retailer veranderen. Het helpt toekomstige groei, en zorgt voor het beter tegemoetkomen aan wensen van klanten. De opening van de laatste winkel in Streatham brengt het aantal lokale winkels in Londen op meer dan 200. Om deze uitbreiding in de hoofdstad te ondersteunen, opende de retailer een gespecialiseerde trainingsfaciliteit in Brixton om teamleiders en managers op te leiden.

Directeur van het gemakssegment Simon Twigger zei: "We weten nu dat mensen lokaal en frequent willen winkelen, en daarom zijn onze winkels gunstig gevestigd op plaatsen waar mensen ze nodig hebben. We hebben een sterke aanwezigheid in Londen, waar onze gemaksbusiness begon."

Source: igd.com
Publicatiedatum: