Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
oogstraming rond de 25.000 ton

Staay Food Group heeft weer King-courgettes

Het seizoen bij Staay Food Group is weer gestart. Vandaag zijn de eerste kingcourgettes gelost. "De King-courgettes zijn goed van kwaliteit. De vooruitzichten zijn prima. Het weer is goed en de teelt staat er heel mooi en goed bij. De oogstraming voor dit seizoen is rond de 25.000 ton. De alliantie Escobar&CastaƱeda- Staay Food Group leidt tot een combinatie van een sterk merk, consistentie in teelt, kwaliteit, verpakking, volume en flexibiliteit", vertelt Matthijs Vlasblom.



Kwaliteitsmanagement en certificeringen
"Integrated crop management'' is leidend. Deze duurzame teeltwijze bestrijdt ziekten en plagen met natuurlijke vijanden. Door de kwaliteit afdelingen worden consequent controles uitgevoerd om de klant specifieke eisen te garanderen. De courgettes worden niet machinaal maar handmatig ingepakt. Bij deze inpakmethode wordt de schade voorkomen die machinaal inpakken met zich meebrengt."

Garantie voor optimale kwaliteit en houdbaarheid

"In het moderne inpakstation draaien 8 hypermoderne inpaklijnen om deze mooie Kingcourgettes met zorg in te pakken. Het merk King Courgette staat voor kwaliteit, haar producten voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Zo wordt er beschikt over certificeringen als Global Gap, BRC en IFS."



Assortiment en Verpakkingen
"Ons assortiment bestaat uit groene, gele maar ook de ronde courgettes. De KingCourgette is beschikbaar in 5kg carton, EPS en IFCO. Naast deze standaard verpakkingen zijn er ook andere varianten beschikbaar, zoals geseald, flowpack en netverpakking", besluit hij.

Voor meer informatie:
Matthijs Vlasblom
Staay Hispa B.V.
Handelscentrum ZHZ
2991 LD Barendrecht
The Netherlands
T +31 (0)180 679 175
F +31 (0)180 679 101
matthijs.vlasblom@staay-hispa.nl
www.staay-hispa.nl
Publicatiedatum: